Home > Rally > Divers > Overdrive met vijf wagens naar Qatar

Overdrive met vijf wagens naar Qatar

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Van 17 tot 22 april loopt in Qatar de gelijknamige Cross-Country Rally, de 4de ronde van de FIA Wereldbeker. En met de dreiging van Przygonski en onze landgenoot Tom Colsoul met de Mini, grijpen ze bij Overdrive Racing naar de grote middelen.

Het Belgische Overdrive zend niet minder dan vijf exemplaren van de Toyota Hilux naar de “Qatar Cross-Country Rally”. De regerende kampioen Nasser Saleh Al-Attiyah krijgt zo de steun van Giniel de Villiers, Yasir Seaidan, Aron Domzala en onze noorderbuur Erik van Loon. “Voor is het belangrijk dat ik een thuisoverwinning kan halen, maar deze rally is ook belangrijk voor mij om mijn wereldkampioenschap te verdedigen”, vertelde Al-Attiyah.

De actie start met een super special op het Losail International Circuit, maar het gros van de wedstrijd zal worden gereden in de woestijn.

In de tussenstand van het kampioenschap leidt de Tsjech Martin Prokop (93 punten), voor Jakub Przygonski en Tom Colsoul (84) en Vladimir Vasilyev (69). Yasser Al-Attiyah bekleedt voorlopig de vierde plaats (30)

 

(foto: Overdrive)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
FIA Cross-Country: Ten Brinke en Colsoul pakken laatste ritzege in Kazachstan
FIA Cross-Country: opgave voor Tom Colsoul
FIA Cross-Country: Silk Way Rally onthult parcours
FIA Cross-Country: Colsoul vecht voor tweede plaats in Kazachstan