Home > Rally > BRC > Princen snelst van start in TAC

Princen snelst van start in TAC

Schuiferskapelle, Ondank, Oosthoek en Ondank. Het zijn de traditionele namen van de proeven op de TAC Rally in en om Tielt. En op deze zaterdagochtend is het Kris Princen en de Skoda Fabia R5 die het beste wakker zijn.

“Meteen in de aanval gaan”, had Verschueren voor de start gezegd. Maar het is dus de Truienaar die voorlopig aan de kop van de tabellen staat, met vier scratchtijden en 25 seconden los van Verschueren en de GoDrive Skoda op de tweede plaats.

Daarachter is het koffiedik kijken want de Porsches wisselen er positie met Bedoret en Boxoen, maar deze tijden lijken niet helemaal correct in elkaar te zitten. Wel duidelijk is dat Patrick Snijers zijn gele exemplaar al in de kant heeft gestuurd, en dat daardoor KP3 Oosthoek werd geannuleerd.

Problemen te signaleren ook voor Pieter-Jan Cracco (Fiesta R5) en Didier Dusquesne (Skoda R5), beiden even in de kant, maar zonder veel schade, en voor Chris Van Woensel, traag onderweg met de Porsche.

 

 

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50