Home > #Hoofdnieuws > Norma beheerst debatten in kwalificatie van Belcar Endurance

Norma beheerst debatten in kwalificatie van Belcar Endurance

In het Belcar Endurance Championship is de eerste polepositie van het seizoen voor Deldicheracing by JDC Events. Tim Joosen zette een tijd van 1.30.125 neer, net boven de normtijd dus. Jeffrey Van Hooydonk was met 1.30.248 goed voor de tweede plek op de eerste startrij.

Ook op de tweede startrij vinden we CN prototypes, met de Aqua Protect Racing Team Norma en de Vauterin Norma. Norma beheerst dus de debatten in Belcar. De snelste GT vinden we op de vijfde stek, met de Belgium Racing Porsche 991 van Dylan Derdaele en in GT4 zien we de MSE BMW M4 als eerste vertrekken, voor de SRT Mercedes van De Troch-Spinoy-Sluys. De Heli Racing BMW 120d was dan weer primus bij de toerwagens.

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen