Home > Circuit > In een notendop: Frijns verliest pole, Laurens Vanthoor op pole in VLN

In een notendop: Frijns verliest pole, Laurens Vanthoor op pole in VLN

  • Robin Frijns behaalde deze ochtend tijdens de tweede kwalificatie van de Blancpain GT Series Sprint Cup de polepositie met de #17 Audi R8 LMS. Tijdens die kwalificatie botste hij echter tegen een kegel op het circuit. De organisatie besliste dat Frijns na het incident zijn pole moet afstaan aan de #63 Lamborghini Huracan van Bortolotti. Dat verklaarde Frijns zelf.
  • Laurens Vanthoor, Romain Dumas en Earl Bamber starten op pole voor de tweede VLN van het seizoen. Manthey Porsche domineert overigens de eerste startrij, met Pilet-Mako-Tany op de tweede plek. Opvallend is de zevende plaats voor Andr√© Lotterer in een Team75 Porsche. De volledige startlijst van VLN2 vindt u hier.
You may also like
Formula E: Van der Linde vervangt Frijns bij Cupra
Uithouding: broers Vanthoor starten hun eigen podcast
FE Londen: teams en rijders zijn er klaar voor
FE New York: Nick Cassidy wint onder rode vlag na plotse regenbui