Home > Circuit > In een notendop: F2 en IndyCar

In een notendop: F2 en IndyCar

  • Lando Norris heeft de eerste race van de Formule 2 in Bahrein gewonnen. Het Britse toptalent maakt zo een opmerkelijk debuut in de wachtkamer van de F1. Carlin behaalde de dubbel met Sergio Sette Câmara op de tweede plaats. Artem Markelov startte vanuit de stands en werd derde.
  • Sébastien Bourdais (Dale Coyne Racing with Vasser-Sullivan) heeft een eerste polepositie van het seizoen behaald in de IndyCar. Bourdais won de eerste race van het seizoen in St Petersburg en start dus morgen op pole op het ovaal van Phoenix. Het was de 34ste pole uit zijn carrière.
You may also like
F2 Bahrein: Amaury Cordeel blikt terug
F2 Bahrein: Geweldige inhaalrace brengt Richard Verschoor in Bahrein meteen eerste punten
In een notendop: F2 – F3
F2 Bahrein: Boschung dominant in sprintrace, Cordeel eindigt voorlaatste