Home > Circuit > MExT Racing Team wordt Independent Motorsports

MExT Racing Team wordt Independent Motorsports

Het klinkt momenteel misschien nog wat onwennig na 15 seizoenen MExT Racing Team, maar vanaf dit seizoen wordt het West-Vlaamse team tot Independent Motorsports omgedoopt. Het team blijft nog een seizoen zweren bij de Porsche 991 met een 3.8 liter motor terwijl ook met de broers Wauters en Xavier Stevens niet wordt geraakt aan de bemanning.

Teameigenaar Lieven Goegebuer heeft een lange en intensieve winter achter de rug. Lieven verkocht vorig jaar zijn bedrijf MExT maar de nieuwe eigenaars zetten de samenwerking met het MExT Racing Team niet verder. “Het had natuurlijk wel mooi geweest indien we onder dezelfde banier konden doorgaan, maar uiteindelijk moesten we uitkijken naar andere sponsors en uiteraard ook een andere naam. Het werd uiteindelijk Independent Motorsports met Keyware Technologies als hoofdsponsor. Keyware Technologies is een in Zaventem gevestigd beursgenoteerd bedrijf dat vorig jaar EasyOrder overnam en zijn product langs deze weg in de kijker wil plaatsen. Met Koen en Kris Wauters, gekoppeld aan Xavier Stevens mikken we opnieuw en nu reeds voor de derde keer op rij op de titel in de Klasse Belcar 1. We werden ook tweemaal op rij vice-kampioen in het algemeen klassement en streden tot de laatste wedstrijd mee voor de titel algemeen. De concurrentie oogt bijzonder zwaar en er zijn een pak evenwaardige Porsche”.

 

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen