Home > VAS > Slalom > Jelrik Suffeleers opent slalomseizoen

Jelrik Suffeleers opent slalomseizoen

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Drie namen overheersten in de Slalom van Kuurne op Paasmaandag. De drie podiumgangers scoorden immers als enigen tijden in de 1’54” op het licht gewijzigde parcours in de Industriezone Kortrijk-Noord.

De zege kwam uiteindelijk toe aan Jelrik Suffeleers in de eigenzinnige Suzuki Capuccino. Met 01:54,26 was hij de betere van Dirk Smets (Mini Alora, 01:54,45) en Jornt Suffeleers (Peugeot 106 XSi, 01:54,46) die 1/1000ste verwijderd bleef van de 2de plaats. Belgisch rallykampioen Vincent Verschueren deed het op de Mini van Bjorn Verschaeve verre van slecht. Hij won met 01:58,82 zijn klasse 7 en eindigde ook op de 7de plaats in het algemene klassement . Een meer dan verdiende winnaar dus van de “rally challenge”, en van de gratis inschrijving in de Hemicuda Rally in oktober.

Het VAS Slalomseizoen gaat dus in alle geval al van start met een ongewoon podium en dat belooft voor het vervolg van het kampioenschap.

De vogende manche is de Haspengouw Slalom begin april

 

(foto: Jeff Moons)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”