Home > Circuit > Michiel Verhaeren met QSR in endurancemodus

Michiel Verhaeren met QSR in endurancemodus

Michiel Verhaeren gaat in 2018 resoluut de kaart trekken van de uithouding. De jongeman uit de Brusselse rand opteert voor een seizoen in de uithoudingsseries van Creventic, met de Mercedes AMG GT4 van QSR.

Michiel Verhaeren: “Ik werk inderdaad een mooie selectie races af, met naast met Bert Redant, een beetje de kapitein van de ploeg, Jimmy De Breucker en mogelijk Mario Timmers. We doen dat met een splinternieuwe Mercedes AMG GT4 van QSR en op onze agenda staan de 12 Uur van Navarro, de 12 Uur van Imola, de 24 Uur van Portimao en de 24 Uur van Barcelona. In eigen land voegen we daar nog de 12-uursrace van Creventic op Spa aan toe en mogelijk ook de 24 Uur van Zolder, al is dat nog niet zeker. De deelname aan de race in Limburg hangt grotendeels af van de resultaten vooraf.”

Starten doen de heren dus op 20 en 21 april in Navarra.

You may also like
Marc Goossens driver coach en teammanager van RedAnt Racing
Mercedes brengt hulde aan de F1-wagen
Dubai 24: de Belgen aan de start
Industrie: SpurWechsel – Daimler Sustainability Report 2019