Home > Circuit > Blancpain Series maken zich op voor testdagen

Blancpain Series maken zich op voor testdagen

De Blancpain GT Series strijken de komende twee dagen, dinsdag en woensdag, in Paul Ricard neer voor de gemeenschappelijke testen. Opvallend, op de deelnemerslijst, die u hier vindt, staan er 45 wagens, minder dus dan de voorbije jaren. Overigens zouden er in de Blancpain Sprint dit seizoen maar een kleine 20 inschrijvingen zijn, in de Blancpain Endurance goed 40.

Van Belgische zijde is er uiteraard WRT, dat echter maar één wagen naar Frankrijk stuurt, onder meer voor Dries Vanthoor. Andere Belgische teams zijn er niet. Belgische rijders naast Dries Vanthoor zijn Maxime Martin (R-Motorsport Aston), Bernard Delhez (HB Racing Ferrari) en Louis Machiels (Spirit of Race Ferrari). Op vlak van (relatieve) nieuwigheden is het vooral uitkijken naar de Lexus RCF GT3, met onder meer Markus Palttala en uiteraard de Bentley GT3.

You may also like
Blancpain: ROWE racing met Porsche
Total Spa 24: Wat verandert er in 2018?
Opnieuw hoge ambities bij het Belgian Audi Club Team WRT in 2018