Day

maart 5, 2018

Rallysprint Moorslede regionale opener

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”] Liefst 130 inschrijvingen. Dat is hoe de teller staat op minder dan een week voor de Rallysprint...
Read More

Zeven dagen op de weg: Fiat 124 Spider

Persoonlijk ben ik altijd een beetje fan geweest van de Mazda MX5. De Japanse roadster is toe aan zijn vierde generatie en heeft er een stevige concurrent bijgekregen. Fiat knoopte recent immers weer aan met de traditie van zijn roadster: de Fiat 124.

Spa Rally: Het wordt spannend in RC4, Historic en VHRS

Met acht teams aan de start belooft het een mooie strijd te worden in de RC4-klasse. Paul Lietaer werd aangekondigd als titelkandidaat bij de Historics (HBRC). Hij miste echter zijn seizoensstart in de Haspengouw Rally... En in de Herock Spa Rally heeft ook de regularity altijd zijn plaats gehad.

Zeven dagen op de weg: Jaguar XF Sportbrake

Het Britse Jaguar, weliswaar in handen van de Indiase autofabrikant Tata, is volledig terug van weggeweest. Jaguar kan vandaag de Duitse premiummerken het vuur aan de schenen leggen en bewijst dat eens te meer met de Jaguar XF Sportbrake.