Home > Electric > SEAT stelt CUPRA voor

SEAT stelt CUPRA voor

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Enkele dagen voor de opening van het Internationale Autosalon van Genève 2018 stelde Luca de Meo, voorzitter van SEAT, via webconferentie de recentste releases van SEAT en CUPRA voor.

CUPRA, een bijzonder merk voor unieke mensen, zal voor het eerst aan het grote publiek voorgesteld worden. Dit nieuwe merk, dat opgenomen zal worden in SEAT, maakt zijn publieksdebuut in Genève, waar het de autofanaten die het salon bezoeken wil overtuigen. Aan de CUPRA-stand zal de krachtige, dynamische, exclusieve CUPRA Ateca veel bekijks hebben. Dit is een uniek model in zijn segment met 300 pk, 4Drive-vierwielaandrijving en een nieuwe DSG-7-versnellingsbak, die de auto naar een nieuw tijdperk zal voeren.

Een van de hoogtepunten aan de CUPRA-stand is de CUPRA e-Racer, die in wereldpremière voorgesteld wordt op het salon van Genève. De CUPRA e-Racer is een echte sportwagen, die 300 kW continu vermogen en tot 500 kW piekvermogen levert. Het wordt de eerste 100% elektrische touring racewagen ter wereld. En omdat CUPRA een nieuwe visie van autosport wil laten zien, wordt dit het nieuwe racemodel voor de schone, efficiënte wereld van de TCR Touring Cars.

SEAT stelt op zijn stand ook de nieuwe Leon CUPRA R ST voor, met een 2.0 TSI-motor van 300 pk, 4Drive-vierwielaandrijving en de DSG-versnellingsbak. De 5-deurs Leon FR presenteert zijn 1.5 TSI EVO-motor van 150 pk. Bij de SEAT Ibiza wordt het FR-model voor het eerst uitgerust met de 1.0 TGI CNG-motor van 90 pk.

De nieuwe Digital Cockpit van SEAT is een van de belangrijkste nieuwigheden op het Internationale Autosalon van Genève 2018. De digitale cockpit wordt voorzien in de CUPRA Ateca, de SEAT Leon CUPRA R ST, de Leon FR en de Arona. De Digital Cockpit is een dashboard dat ontworpen werd als een interactief beeldscherm. Het heeft een modern, veelzijdig design, biedt een brede waaier aan functies en kan ingesteld worden in functie van de voorkeuren van de bestuurder.

Een andere nieuwe release van SEAT is de integratie van Shazam in de auto’s van SEAT. Deze innovatieve muziekherkenningsdienst, die enkele dagen geleden voorgesteld werd tijdens het Mobile World Congress, zal vanaf april verkrijgbaar zijn in de auto’s van het Spaanse merk. Vanaf dat moment zal het makkelijk en veilig zijn om Shazam te gebruiken tijdens het rijden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Extreme E: Abt Sportsline en CUPRA samen aan de start
E-circuit: CUPRA start eigen simracing series
Industrie: Cupra e-Racer klaar om te racen
Industrie: van auto’s bouwen naar het maken van beademingstoestellen