Home > Rally > Divers > Trajectoire en MY Vintage samen naar ING Ardenne Roads en Luik-Rome-Luik

Trajectoire en MY Vintage samen naar ING Ardenne Roads en Luik-Rome-Luik

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Samen sta je sterker, dat is een gekend gezegde! Het bedrijf Trajectoire van Jean-François Devillers organiseert grote evenementen, in de aard van de ING Ardenne Roads of Luik-Rome-Luik, en het bedrijf heeft beslist om door te gaan met zijn streven naar perfectie bij zijn evenementen. Ze willen dat doen met een nog betere zorg voor de technische ondersteuning. En dat is een gegeven waar moeilijk kan worden naast gekeken als het gaat om oude wagens.

Tot op heden vertrouwden we deze mechanische ondersteuning toe aan ploegen die van diverse horizonten kwamen, maar die niet noodzakelijkerwijze de gewoonte hadden om samen te werken”, verduidelijkt Jean-François Devillers. “Bij de goede voornemens voor 2018 van de ING Ardenne Roads en van Luik-Rome-Luik stond de verhoogde professionalisering van deze ondersteuning. Ik had de gelegenheid om deze zaken door te nemen met Sandrine Wanson en Clovis Matton, de drijvende krachten achter MY Vintage, en we kwamen vrij snel tot een akkoord om een samenwerking aan te gaan die voor beide partijen een pluspunt betekende.”

Concreet kunnen de deelnemers aan de ING Ardenne Roads, indien ze dit wensen, profiteren van een Comfort Package, waarbij hun wagens onder handen genomen worden door de ploeg van MY Vintage… zelfs als er van enige panne gaan sprake is! “En dat is net het verschil met vroeger”, vervolgt Jean-François Devillers. “Vanaf nu kan men zijn wagen in handen geven van de specialisten na elke etappe, zodat alles kan worden nagekeken en gegarandeerd in perfecte conditie zal zijn voor het vervolg van de wedstrijd. Zo blijf je gemakkelijk voor op de bezemwagen, die zich ontfermt over alle deelnemers die langs de kant van de weg zijn achtergebleven.”

Eenzelfde werkwijze is er voor Luik-Rome-Luik, met een “zorgverzekering” voor de technische bijstand van de teams… “Niet iedereen heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan de wedstrijd en de beschikking te hebben over een technische assistentieploeg”, legt de zaakvoerder van Trajectoire uit. “MY Vintage zal dus aanwezig zijn om de technische bijstand te coördineren en ervoor te zorgen dat de wagens in perfecte werkende staat blijven. Een ontegensprekelijk pluspunt en voor sommigen een echte bevrijding…”

Voor de structuur uit Hoei is deze samenwerking met Trajectoire eerst en vooral een gelegenheid om hun afdeling “historic” verder te ontwikkelen. “Zoals iedereen wellicht weet is MY Vintage de logische voortzetting van MY Racing”, verduidelijkt Sandrine Wanson. “Wij willen onze verworven know-how van de moderne competitie op hoog niveau toepassen, vooral dan de zorg voor ieder detail. Kunnen samenwerken met Trajectoire is zeker een pluspunt voor ons bedrijf en het zal ons toelaten ons imago binnen het milieu van de oude wagens te versterken door op een actieve manier aanwezig te zijn op grote evenementen…”

Tot slot van rekening worden de winnaars van deze samenwerking tussen Trajectoire en MY Vintage … de deelnemers, die volop zullen profiteren van de professionalisering van de technische assistentie tijdens de ING Ardenne Roads en Luik-Rome-Luik.

(pers)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
ING Ardenne Roads: het publiek evolueert
Marathon de la Route: de vertreksteden en etappesteden zijn gekend
Ommekeer in Luik-Rome-Luik
Luik-Rome-Luik op terugweg naar België