Home > Rally > 31 wagens in Mexico voor WRC, Loeb maakt comeback

31 wagens in Mexico voor WRC, Loeb maakt comeback

De organisatoren van de Rally van Mexico, de derde manche van het WRC 2018, hebben hun deelnemerslijst bekend gemaakt. Van 9 tot 11 maart zien we 11 bolides in WRC. Opvallende wijzigingen zijn dat Dani Sordo Hayden Paddon vervangt bij Hyundai en Sébastien Loeb de plaats van Craig Breen inneemt, Breen die de… best geplaatste Citroën-rijder in het WK is. Er zij ook 11 inschrijvingen in R5. Met 33 wagens doet de wedstrijd alvast beter dan de 24 van vorig jaar. Uiteraard trekt Thierry Neuville als leider in het WK naar de hoogte en het stof van Mexico.

Deelnemerslijst WRC Mexico

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender