Home > Circuit > Testdag 24u Francorchamps voor Privé-Karts

Testdag 24u Francorchamps voor Privé-Karts

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Nu de 24 Uren Karting van Francorchamps voor Twins (tweemotorige karts die door de organisator ter beschikking worden gesteld) al sedert enige weken volzet werden verklaard, groeit de interesse voor de 24 Uren bestemd voor Privé-Karts. En met de aankondiging begin januari van de mogelijkheid tot een “arrive-and-drive” formule scoorde One Day Karting een schot in de roos. Sedertdien stromen de aanvragen binnen voor de huur van de tweemotorige MS Kart chassis, klaargestoomd door de Britse tovenaar Howard Lucas, een specialist in uithoudingsraces voor viertakt karts. Met een voordeeltarief van 3.875 euro, BTW incluis en alles inbegrepen, is deze formule om de 24 Uren te betwisten inderdaad zeer aantrekkelijk.

Om de aan vraag en de nieuwsgierigheid van de eventuele deelnemers te voldoen, organiseert One Day Karting op 11 maart een testdag op de kartingpiste van Francorchamps. Concreet zal het mogelijk zijn om chassis te huren die identiek zijn aan dezen die op 30 juni en 1 juli ter beschikking zullen worden gesteld. Vanaf 9u tot 18u zullen er sessies worden aangeboden van 55 minuten (die door meerdere rijders kunnen gedeeld worden) aan de prijs van 125 euro. “Aangezien er waarschijnlijk geen plaats zal zijn voor iedereen, zullen de concurrenten die geïnteresseerd zijn in een deelname aan onze 24 Uren voor privékarts voorrang krijgen”, legt Patrick Van Billoen, de dirigent van het bedrijf One Day Karting, uit. “Nogmaals herhalen dat deze Twins de krachtigste karts zullen zijn die deelnemen aan onze 24 Uren Karting van Francorchamps op 1 en 2 september eerstkomend, en dat het mogelijk is dat we ook een exemplaar ervan zien op het eindpodium van de 24 Uren op 1 juli. Het is trouwens een machine zoals deze die de eerste editie won, verleden jaar…”

Voor alle inlichtingen, of voor het plaatsen van een reservatie, kan u een e-mail sturen aan het adres 24h2018@isa-be.net.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Terugblik: de 24 Uren Twins 2017 in beelden
Het succes van de 24 Uren Karting van Francorchamps groeit jaar na jaar. De editie 2017 was al volzet en het belooft nog beter te worden in 2018, met niet minder dan 65 ploegen die aan de start worden verwacht.
Nog voor deze grote afspraak op 1 en 2 september, waarbij One Day Karting en CMG Télévision opnieuw zullen zorgen voor live video uitzendingen in deze etmaalrace, stellen we u voor om de beste momenten van 2017 nogmaals te beleven op deze link: https://www.youtube.com/watch?v=nKm5oaux3NE&feature=youtu.be
Een video die u naar hartenlust kan delen en die misschien zal helpen om wat geduld te oefenen tot het langverwachte weekend. Tenzij dat natuurlijk er u nu al doet naar verlangen dat begin september zou zijn… of 30 juni aan het stuur van een Privé-Kart!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
FIA Karting: Thibaut Ramaekers wint in Valencia en is klaar voor het Europese kampioenschap CIK-FIA
FIA Karting: Rocco Coronel Nederlandse vertegenwoordiger in FIA Karting Academy Trophy 2023
In een notendop: karting
In een notendop: GT World, karting en BGDC