Home > Circuit > Deze week BoP van WTCR

Deze week BoP van WTCR

We schreven het al eerder, het nieuwe WTCR, de serie met de TCR-wagens die WTCC vervangt, kent een stevig succes. De 26 plaatsen zijn verdeeld en de interesse voor WTCR is behoorlijk groot. De start van het kampioenschap is voorzien op 7 en 8 april in het Marokkaanse Marrakech, maar de Balance of Performance vindt deze week, 12 tot en met 14 februari, op de Spaanse omloop van Ricardo Tormo plaats.

De nieuwe modellen voor deze test zijn: de Renault Mégane, de Peugeot 308 TCR, de Hyundai i30 N, de nieuwe Seat Leon, Volkswagen Golf GTI en Honda Civic Type-R en verrassend is ook de aanwezigheid van Lada. Volgende merken zijn verder nog aanwezig: Alfa Romeo, Audi, Kia en Opel. De Britse TCR-rijder Daniel Lloyd, voert de testen uit.

You may also like
WTCR Slovakiaring: Berthon het snelst in kwalificaties
WTCR Slovakiaring: druk weekend voor Gilles Magnus
WTCR Nürburgring: Magnus over zijn lastig maar leerrijk weekend
WTCR Nürburgring: race 1 en 2 in beeld gebracht