Home > #Hoofdnieuws > Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Door de aangekondigde aanpassingen aan de Facebook-tijdlijn krijg je voortaan meer berichten van vrienden én adverteerders te zien. Wil je toch graag via Facebook op de hoogte blijven van ons nieuws, dan kan je met een eenvoudig aanpassing autosportwereld.be tussen de berichten van de dag houden.

Op je smartphone:

Stap 1: Surf naar onze facebookpagina en klik op het icoontje ‘Volgend’.
Stap 2: Scroll naar beneden en selecteer in de categorie ‘In je nieuwsoverzicht’ de optie ‘Als eerste weergeven’. Dit betekent dat de nieuwsberichten van ‘autosportwereld.be’ gegarandeerd in jouw tijdslijn zullen verschijnen wanneer je Facebook gebruikt. Zo hoef je geen belangrijk of verrassend nieuws te missen.

Op je pc of mac:

Stap 1: Surf naar onze facebookpagina
Stap 2: Klik op het icoontje ‘Volgend’ en selecteer dan de optie ‘Als eerste weergeven’.