Home > Industrie > Cupra, een nieuw merk van SEAT

Cupra, een nieuw merk van SEAT

SEAT lanceert officieel het nieuwe merk CUPRA en stelt het bijhorende logo voor: een eerste vooruitblik op waar CUPRA voor zal staan. CUPRA is altijd al de meest sportieve manier geweest om met een SEAT te rijden. Nu is de tijd rijp voor CUPRA om op eigen benen te staan, om zijn eigen ziel, zijn eigen DNA en zijn eigen identiteit te tonen. Alle nieuwe CUPRA-modellen zullen het nieuwe CUPRA-logo dragen. Op 22 februari, tijdens een presentatie-evenement, zal het nieuwe merk zijn officiële debuut maken. Na de onthulling zullen de eerste CUPRA-modellen begin maart tijdens de Geneva International Motor Show aan het grote publiek worden getoond. De onthulling van het nieuwe logo betekent meteen ook de start voor de nieuwe officiële webpagina van het merk CUPRA: www.cupraofficial.com.

You may also like
Extreme E: Abt Sportsline en CUPRA samen aan de start
E-circuit: CUPRA start eigen simracing series
Industrie: Cupra e-Racer klaar om te racen
Industrie: van auto’s bouwen naar het maken van beademingstoestellen