Home > #Hoofdnieuws > Trophée Andros: Dubourg kampioen, Comtoyou wint op zaterdag

Trophée Andros: Dubourg kampioen, Comtoyou wint op zaterdag

De Fransman Jean-Baptiste Dubourg behaalde tijdens het voorlaatste weekend van de Trophée Andros, verreden in Lans-en-Vencors, reeds de titel in de klasse Elite Pro van de Trophée 2017-2018, zijn derde op rij reeds. De rijder van DA Racing, dit jaar onderweg met een Renault Captur, kan niet meer bijgebeend worden door Nathanaël Berthon. Die laatste rijdt met een Audi A1 voor het Belgische ComtoyouRacing en was in de finale van Elite Pro op dag twee (zaterdag) de snelste, voor zijn teamgenoot Benoit Treluyer. Een mooie dubbel dus voor Comtoyou. Op vrijdag was Benjamin Rivière de snelste met een Peugeot 3008.
Ook de Noor Andreas Bakkerud, bekend uit de rallycross-wereld, was nog eens van de partij met een Renault Captur van DA Racing, maar echt potten breken kon hij niet.

Ook in de klasse “Elite” mocht Comtoyou vieren op zaterdag, dankzij de winst van Louis Gervoson. Gervoson is tweede in het klassement en telt een achterstand van 25 punten op Eddy Benezet (BMW). Die laatste won de finale in Elite op vrijdag.

Volgend weekend, zaterdag 3 februari,  is er reeds de laatste meeting in Super Besse.

You may also like
E-Trophée Andros: Panis en Fébreau kampioen
e-Trophée Andros: op naar een spannend slot in Super Besse
Trophée Andros: Dubourg kampioen
Trophée Andros: Dubourg als leider naar slotweekend