Home > WRC > Ogier leider, maar Tanak nadert

Ogier leider, maar Tanak nadert

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”] Een zeer verscheiden namiddag op de proeven van de Monte-Carlo, waar Ogier zich gedeisd hield en zijn voorsprong probeert te consolideren. Ott Tanak, Elfyn Evans en … Thierry Neuville werden de winnaars van de scratches deze namiddag. ” De wagen werkt goed” zei Neuville. “Ik gebruik de gehele breedte van de weg en probeer het zo vloeiend en proper mogelijk te houden. Waar ik uiteindelijk zal terechtkomen? Ik weet het niet. In sommige proeven heb ik 30 seconden goedgemaakt, dus alles is nog mogelijk.” In het klassement houdt Ogier (eventjes in de fout op de 7de proef) nog 14.9 sec voor op Tanak, Sordo volgt op bijna een minuut (+59.7) en Lappi op 1’09” Neuville houdt de 9de plaats vast en telt nog 4’04” achterstand. Evans is zijn volgende tegenstander op plaats 8 (+4’01”) [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender