Home > Rally > BRC > Spa Rally met solden en speciale shakedown

Spa Rally met solden en speciale shakedown

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Terwijl in Monte-Carlo het nieuwe seizoen van het wereldkampioenschap met veel tromgeroffel werd ingeluid en in Bastogne de eerste besprekingen op Belgisch grondgebied doorgaan, legt DG Sport de laatste hand aan de organisatie van de 2018 Herock Spa Rally, die doorgaat op 9 en 10 maart aanstaande.

Voordelig tarief tot 10 februari
Zoals elk jaar stelt de organisator van de tweede ronde van het Belgisch kampioenschap een voordelig inschrijvingstarief voor, en dit tot 10 februari. Het is dus nog niet te laat om er van te profiteren … maar het wordt wel hoog tijd !
Tot die datum bedraagt het inschrijvingsgeld 1375€ voor de teams die zich inschrijven in BR en BHRC, en 990€ voor de VHRS adepten. Vanaf 11 februari worden deze prijzen respectievelijk 1500€ en 1050€, en 1600€ en 1250€ voor de last minute inschrijvingen, i.e. inschrijvingen die ons nog bereiken na de officiële afsluitingsdatum van 27 februari.

Shakedown
DG Sport lanceert ook nog een speciale Shakedown actie die zal plaatsvinden op donderdag 8 maart van 17u00 tot 22u00 ; waarbij de deelnemers de kans krijgen om hun lichten te laten afstellen met het oog op de specials van de eerste etappe… tegelijkertijd krijgen ook de toeschouwers de kans om al eens “de sfeer op te snuiven” op slechts een paar uur van de echte start van de rivaliteiten.
Ook hiervoor is er een voordelig tarief van 100€ – i.p.v. 200€ – voor de teams die zich inschrijven voor 10 februari.

De streekfavorieten
Zoals het de traditie wil bij de Herock Spa Rally zijn er een aantal specifieke voorwaarden voorzien voor de regionale deelnemers die in 2017 enkel ASAF wedstrijden hebben gereden en eventueel de Herock Spa Rally en de East Belgian Rally. Het inschrijvingsgeld voor hen bedraagt 1150€ (voor 10 februari), 1250€ (na 10 februari) en 1350€ (voor last-minute inschrijvingen).

 

(pers)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50