Home > #Hoofdnieuws > Monte-Carlo: programma van de dag

Monte-Carlo: programma van de dag

Vandaag iets voor de klok van zessen verlaten de eerste wagens Monaco, waar de ceremoniële start van het WRC 2018 plaats vindt. Wereldkampioen Ogier start als eerste, gevolgd door ‘onze’ Thierry Neuville.

’s Avonds staan er twee proeven op het menu, met eerst Thoard-Sisteron (36,69 km), waar Ogier in principe om 21u43 zal losgelaten worden. De proef is de bekende proef die tot en met 2016 verreden werd, maar nu in omgekeerde richting, met eerst de beklimming van de Col Du Font-Belle (1600 m). Vervolgens werken de deelnemers Bayons – Bréziers (25,49 km) af, waar de eerste wagen start om 22u51.

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender