Home > Circuit > René Verbist van Team WRT gaat met pensioen.

René Verbist van Team WRT gaat met pensioen.

Team WRT en René Verbist hebben vandaag aangekondigd dat, na vele jaren van succesvol samenwerken, René het team verlaat en gaat genieten van een welverdiend pensioen.

We moeten teruggaan naar 2009 want dat was het jaar dat René, samen met Vincent Vosse en Yves Weerts, Team WRT opgerichte. René nam er al die tijd de functie van technisch directeur waar en hij heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle jaren die het team tot nu toe al gekend heeft.

“We willen René bedanken voor zijn vele en waardevolle bijdragen aan het team,” zo start Vincent Vosse zijn eerbetoon. “Hij was steeds een van de drijvende krachten achter het team en bedrijf en er bestaat absoluut geen twijfel over dat dankzij het harde werk dat René heeft geleverd, het team vandaag de dag niet zou staan waar het nu staat. Wij wensen hem het allerbeste toe voor de toekomst en we maken de belofte aan hem dat wij ons uiterste best zullen doen om te blijven winnen,” besluit Vincent Vosse.

“Het valt altijd en zeker na 10 jaar, natuurlijk zwaar om afscheid te nemen”, aldus een emotionele René Verbist, “maar het werd tijd om elk onze eigen weg te gaan. De 10 jaar bij Team WRT waren zonder enige twijfel fantastisch en ik ben er zeer trots op dat ik van in het begin deel heb mogen uitmaken van dit team. Ik ben meer dan 25 jaar actief geweest in de motorsport in het algemeen en ik besef maar al te goed dat dat niet mogelijk was zonder de steun van mijn familie. Nu is de tijd aangebroken dat ik wat teruggeef en samen met hen ga genieten,” aldus René Verbist.

You may also like
Spa 24: WRT mikt op topresultaat
GT World Zandvoort: Weerts en Vanthoor verliezen zege na straf
DTM: Fittipaldi in WRT-Audi voor DTM-test
DTM: Vincent Vosse wil met WRT indruk maken