Home > Electric > Rookietest Formule e: Sam Dejonghe mee in het ritme

Rookietest Formule e: Sam Dejonghe mee in het ritme

In een veld met ex-F1-rijders, DTM-kampioenen en WEC-coryfee├źn houdt Sam Dejonghe prima stand tijdens het eerste deel van de rookie testen van de Formule e in Marrakech. De Antwerpse ex-RNT-rijder strandde op goed een seconde van Paul di Resta (Panasonic Jaguar Racing). De ex-F1-rijder was sneller dan James Rossiter (Techeetah) en Jimmy Eriksson (DS Virgin Racing). Nick de Vries (Audi Sport ABT Schaeffler) kon geen chrono neerzetten in een sessie die onderbroken werd door een hond op de piste.

You may also like
Formule E Berlijn: Rustige vrije trainingen
Stoffel Vandoorne: “F1 is fake wereld”
Formula E: wij spraken met Stoffel Vandoorne in Marrakesh
Formula E: en nu aan Sam Dejonghe!