Home > #Hoofdnieuws > Thierry Neuville opnieuw aan de start in Ieper.

Thierry Neuville opnieuw aan de start in Ieper.

Deze middag maakte Thierry Neuville, onze vicewereldkampioen WRC, op de persdag van de Brussels Motor Show 2018 bekend dat hij ook in 2018 opnieuw zal starten in de Rally van Ieper. Samen met co Nicolas Gilsoul nemen ze plaats in de Hyundai New Generation i20 R5.

Dat Ieper zelfs voor de grootste kampioenen onverbiddelijk is mocht Thierry vorig jaar persoonlijk ondervinden want op Dikkebus 2 gingen Thierry en Nicolas aan hoge snelheid van de baan. We gaan er van uit dat hij zich dit jaar niet meer laat vangen.

You may also like
WRC Mexico: de eerste gravelwedstrijd van het seizoen
WRC Zweden: winst voor Tänak, Neuville ondanks teamorders toch derde
WRC Zweden KP15: Neuville wint vier proeven en is derde, Tänak leidt
WRC Zweden KP11: Breen blijft leider, Neuville wint KP, maar blijft zesde