Home > Rally > HMDP start 2018 op de Autosport International show.

HMDP start 2018 op de Autosport International show.

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″]
[et_pb_text admin_label=”Text”]
Het Hyundai Motorsport Driver development Program, kortweg HMDP, zal deze week tijdens de Autosport International show in Birmingham de New Generation i20 R5 voorstellen alsook piloot Jari Huttunen en co Antti Linnaketo, de twee Finnen die dit jaar aan een aantal manches van het competitieve WRCS2 zullen deelnemen waaronder de twee eerste rally’s van de kalender, Zweden en Mexico.

De WRC2 klasse van dit jaar wordt naar verwachting een van de meest fel bestreden en nauw bevochten kampioenschappen vermits diverse grote constructeurs en gekende piloten aan de start zullen verschijnen. WRC2 zal dan ook een perfecte test worden voor Huttunen en HMDP.

De nieuwe generatie i20 R5, uitgevoerd door Sarrazin Motorsport in opdracht van Hyundai Motorsport, zal telkens een opvallende livery krijgen waarbij het HMDP logo overal op de wagen prominent aanwezig zal zijn.
[/et_pb_text]
[/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

You may also like
WRC Zweden: winst voor Tänak, Neuville ondanks teamorders toch derde
WRC Zweden KP15: Neuville wint vier proeven en is derde, Tänak leidt
WRC Zweden KP11: Breen blijft leider, Neuville wint KP, maar blijft zesde
WRC Zweden KP8: Breen leidt, Tänak nadert