Home > Rally > Divers > Kalender 2018 Clio 2 Rally Challenge.

Kalender 2018 Clio 2 Rally Challenge.

De organisatie van de Clio 2 Rally Challenge heeft ondertussen zijn kalender voor het komende jaar bekend gemaakt.

Starten doet de competitie op 10 en 11 maart met de Rallye de Hannut, gevolgd door de Rallye International Police op 25 en 26 mei. Dan volgen er 3 rally’s op Vlaamse bodem met: de Rally van Staden op 11 en 12 augustus, vervolgens de Hemicuda Rally op 20 en 21 oktober en de Rally van Zuid-Limburg op 10 en 11 november. De laatste rally in rij is terug voor onze Waalse vrienden met de Rallye des CrĂȘtes op 24 en 25 november.

 

You may also like
VAS Hemicuda Rally: door de lens van Lorenz
VAS Hemicuda Rally: de eerste dag in beeld door Lorenz
VAS Staden: door de lens van Lorenz
Rally van Staden: zware sortie van Munster