Home > Circuit > In een notendop: Formule 3

In een notendop: Formule 3

Fortec gaat voor zijn Euroformula campagne van 2018 in zee met de 15-jarige Amerikaan Yves Baltas. De tiener uit New York reed eerder twee wedstrijden in de Britse F4

Prema rijders Robert Schwartzman en Marcus Armstrong zullen deze winter aan de slag gaan in de Nieuw-Zeelandse Toyota Racing Series. Ook de Nederlander Richard Verschoor zou zijn opwachting maken bij onze tegenvoeters.

Na de overstap van Nikita Mazepin naar de GP3 wordt zijn plaats bij Hitech in de FIA Formule 3 ingevuld door de Britse F3 kampioen Enaam Ahmed. Ahmed zal vooral moeten wennen aan de Dallara-Mercedes want de Britse F3 gebruikt een zeer andere specificatie met de Tatuus-Cosworth.

(foto: enaamahmed)

You may also like
In een notendop: DTM – EK F3 – ADAC GT
F3: Esten feesten in Misano
Mick Schumacher met derde F3 zege
EK F3 Misano: Ticktum en Aron