Home > Moto > Internationaal > De naam is Rea…Jonathan Rea

De naam is Rea…Jonathan Rea

Jonathan Rea, de wereldkampioen Superbike voor Kawasaki in 2017, kreeg voor zijn prestatie een orde uitgereikt door Prins William van de Engelse koninklijke familie. Hij diende zich dinsdag 21 november aan te bieden op Buckingham Palace en ontving er de MBE, de Member of the Most Excellent Order of the British Empire.

Rea moest vaststellen dat Prins William wel interesse had in motoren.
Dit is veel meer dan ik ooit had gehoopt. Het is echt een droom voor mij. Nu ik hier vandaag ben, begint het langzaam door te dringen wat ik heb bereikt“, verklaarde Jonathan Rea aan de Engelse omroep BBC.

Lederen racepakjes waren uiteraard uit den boze en dus tooide de Noord-Ier zich in beste “James Bond” stijl…

(foto: worldsbk.com)