Home > #Hoofdnieuws > Wie worden uw rijders van het jaar?

Wie worden uw rijders van het jaar?

Nu het seizoen 2017 er bijna op zit, is het tijd om ook enkele mensen in de bloemetjes te zetten. Eigenlijk zouden we dat moeten doen met alle vrijwilligers die onze mooie sport mogelijk maken, of het nu rally, rallycross, circuit of een andere vorm van autosport betreft. We gaan hier bij autosportwereld.be echter voor de Belgische rijder ‘internationaal’ en ‘nationaal’, maar ook de Belgische belofte en het Belgische team van het jaar. Die twee laatste verkozen we intern, na vele liters koffie en de nodige discussies, maar de rijders internationaal’ en ‘nationaal’ zijn voor u! Wij selecteerden een top-5 en uit die onderstaande selectie kiest u een top 3 en die stuurt u naar redactie@autosportwereld.be.

Like ook onze Facebookpagina: www.facebook.com/autosportwerel2

Vermeld uw naam en adres en uit de inzendingen loten wij drie gelukkigen die een leuke prijs van ons ontvangen.

Internationaal:

  • Stoffel Vandoorne
  • Thierry Neuville
  • Guillaume De Ridder
  • Dries Vanthoor
  • Maxime Martin

Nationaal:

  • Vincent Verschueren
  • Benjamin Lessennes
  • Kris Princen
  • Robin Maes
  • Max Potty

U heeft tot 15 december om te stemmen!