Home > Circuit > Toyota heerst vrije trainingen WEC in Bahrein

Toyota heerst vrije trainingen WEC in Bahrein

In de vrije trainingen van de finale van het WEC in Bahrein, was het twee keer Toyota dat zorgde voor de snelste bolide. De #7 Gazoo Toyota zette de beste tijd neer in de eerste vrije training, terwijl die eer voor de #8 TS050 HYBRID was in de tweede vrije training.

Tweede in de eerste vrije training werd de #8 Toyota, de derde plaats is voor de #1 Porsche 919 HYBRID. In LM P2 werd de #13 Vaillante Rebellion van Nelson Piquet Jr. eerste, en de #51 AF Corse Ferrari 488 GTE was het snelst in LM GTE Pro. In LM GTE Am is de snelste ronde voor de Dempsey-Proton Porsche.

In de tweede vrije training was de #7 Toyota het snelst, voor de #2 Porsche. De #31 Vaillante Rebellion was alweer het snelst in LM P2. In LM GTE Pro was de snelste ronde voor de #97 Aston Martin Vantage V8 en in LM GTE Am was de Clearwater Ferrari 488 GTE het snelst.

Foto © Toyota Motorsport

You may also like
WRC 2023: Ogier in Mexico, Gap weer klaar voor Monte-Carlo
WRC Zweden: zeven Belgen en weer een vloot WRC2-deelnemers
WRC 2023: wat u moet weten voor de start van het seizoen
Dakar 2023: Loeb voor zijn zesde, Al-Attiyah op weg naar zege