Home > Circuit > Nog één plaatsje voor Nascar finale…

Nog één plaatsje voor Nascar finale…

Op de ovaal van Texas hield de NASCAR de voorlaatste race van de “halve finales”. Daarna volgt enkel nog Phoenix om te bepalen welke 4 rijders er naar de finale gaan in Homestead, Florida. In Texas kwamen titelkandidaten Kyle Busch (Toyota) en Brad Keselowski (Ford) vroeg met elkaar in aanvaring en dat liet toe aan Kevin Harvick (Ford) om met een zege alsnog een kaartje te bemachtigen voor de finale in Florida. Ook Martin Truex Jr, 2de op Toyota, is al zeker van een ticket richting finale. Kyle Busch haalde ook de buit al binnen dus dat betekent dat een zege volgende week in Phoenix de beste manier is voor Brad Keselowski, Denny Hamlin, Ryan Blaney, Chase Elliott of Jimmie Johnson om naar de “final four” te geraken.

(foto: nascar.com)

Tussenstand Nascar Playoffs:
1. Martin Truex Jr. 4168 punten ; 2. Kyle Busch 4118 ; 3.Kevin Harvick 4112 ; 4. Brad Keselowski 4111 ; 5. Denny Hamlin 4092 ; 6.Ryan Blaney 4089 ; 7. Chase Elliott 4062 ; 8. Jimmie Johnson 4060

You may also like
In een notendop: TCR Eseries, British GT en NASCAR
In een notendop: Supercars All Star, NASCAR & EuroNascar
In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR
NASCAR: Kyle Larson geschorst voor onbepaalde duur na racistische uitlatingen