Home > #Hoofdnieuws > Condroz houdt spanning erin

Condroz houdt spanning erin

Nadat Kris Princen gisteren 6 van de 10 KP’S won, zien we vandaag een andere Princen aan het werk. Afwachtend, met één oog kijkend naar de overwinning en het andere dat de concurrentie observeert. Dat heeft als gevolg dat Kevin Abbring weer komt opzetten en de Nederlander seconde per seconde van de voorsprong van Princen afdoet. Ook Bruno Thiry krijgt de auto meer en meer onder controle en dat vertaalt zich in betere tijden. Vincent Verschueren lijkt het wat kalmer aan te doen, waarschijnlijk om met de titel in zicht geen risico’s meer te nemen.

Dat alles geeft de volgende stand na drie KP’S op zondagochtend: 1. Princen, 2 Abbring, 3 Canal-Roblés, 4 Verschueren, 5 Fernemont, 6 Thiry…  De eerste 6 staan binnen de 60 seconden van elkaar en dus lijkt deze editie van de Condroz tot de meet deze namiddag spannend te blijven.