Home > #Hoofdnieuws > Abbring en Tsjoen naar WRC2, net als Guillaume de Mevius

Abbring en Tsjoen naar WRC2, net als Guillaume de Mevius

Kevin Abbring en Pieter Tsjoen zullen in 2018 minstens twee en waarschijnlijk drie wedstrijden in WRC2 rijden met de Ford Fiesta R5 van de Oost-Vlaamse meervoudige Belgische rallykampioen.

We starten in de Monte-Carlo en Zweden, met mogelijk nog een derde wedstrijd en daarnaast Ieper. Meer is voorlopig budgettair niet haalbaar. Maar indien er middelen zouden zijn, dan willen we graag meer wedstrijden afwerken,” vertelde Tsjoen in Hoei aan autosportwereld.be

Overigens zal ook Guillaume de Mevius heel waarschijnlijk in de Monte-Carlo met een R5, maar dan een Peugeot van start gaan. De jonge kerel van het RACB National Team is na de eerste avond van de Condroz zevende op goed een minuut van leider Princen.