Home > F1 > Tot zien Massa, welkom Leclerc

Tot zien Massa, welkom Leclerc

Felipe Massa heeft de knoop dus doorgehakt. De Braziliaan stopt na 15 jaar met de Formule 1. Massa debuteerde in 2002 bij Sauber, reed tot op vandaag 267 Grand Prix, werd in 2008 vice-wereldkampioen en haalde 11 overwinningen in zijn lange carrière. Nu zijn zitje vrijkomt bij Williams gonst het natuurlijk van de geruchten dat de Pool Robert Kubica na een afwezigheid van bijna 7 jaar, zijn terugkeer zal maken naar de F1, bij Williams dan… (foto: williamsf1)

Ondertussen bevestigde Sauber Ericsson. De Zweed staat hoog aangeschreven bij de sponsors van het Zwitserse team die hem dan ook maar al te graag bij zich houden. Een dispuut rond de rijderskeuze zou ook voormalig teambaas Monisha Kaltenborn haar postje hebben gekost. Naast Ericsson komt de nieuwe wonderboy uit de Ferrari Academy: Formule 2 kampioen Charles Leclerc.

 

(fot: wikipedia)

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?