Home > Circuit > Creventic 24H Series gaan naar Amerika

Creventic 24H Series gaan naar Amerika

Creventics 24 Hours Series gaan volgend weekend,van 10 tot 12 november, voor het eerst richting de Verenigde Staten voor een wedstrijd op het Circuit of the Americas (COTA). Het wordt de afsluitende wedstrijd voor het Continents Championship. Aan de start een meute aan Belgische teams en rijders, met o.a. ook Tom Boonen.

Zo zien we Nicolas Vandierendonck met de SRT Corvette ZR1 GTE, een wagen van het Belgische SRT, maar ingeschreven door het Nederlandse V8 Racing. Verder noteren we de SpeedLover Racing Porsche 991 GT3 Cup, kandidaten voor de titel met het viertal Pierre-Yves Paque, Gilles Petit, Richard Verburg en Jean-Michel Jérôme, en de BMW M3 F80 van R Racing met Patrick Van Glabeke. JR zet tevens nog een BMW M3 E90 in voor onze landgenoot Ward Sluys, maar dan wel in een andere klasse.
Besluiten we met QSR Racing, dat 2 BMW 235i naar de USA stuurt voor o.a. Tom Boonen, Jan Heylen, Luc Moortgat, Patrick Seeuws, Jimmy De Breucker, Rodrigue Gillion, Emelie Liljeström en Tommy Graberg.

 

foto: creventic

You may also like
BRC Haspengouw: stemmen voor de start
Autosport: de stand van zaken
TCR500: voor diverse klassen toerwagens
Dubai 24: Dries Vanthoor leidt Belgische delegatie