Home > Circuit > Callum Ilott topt F3 kwalificaties

Callum Ilott topt F3 kwalificaties

Callum Ilott (Prema Powerteam) domineerde de kwalificatiesessies voor de afsluitende races van het Europese Formule 3 kampioenschap, dit weekend op Hockenheim. In de eerste sessie zette hij de pole voor rivaal Lando Norris (Carlin). Enkel Maximilian Günther (Prema Powerteam) kan voor Norris nog een bedreiging vormen voor de titel, maar hij strandde op een 12de plaats voor race1.

En ook de tweede sessie, die de startposities bepaalt voor de races 2 en 3, was een zaak voor Ilott. Hij pakte de pole voor race2 en door de beste tweede tijd is het ploeggenoot Günther die in de derde race vanop de beste positie mag starten.

Races 1 en 2 zijn voor vandaag zaterdag, race 3 voor zondag.

You may also like
In een notendop: DTM – EK F3 – ADAC GT
F3: Esten feesten in Misano
Mick Schumacher met derde F3 zege
EK F3 Misano: Ticktum en Aron