Home > #Hoofdnieuws > Classic Bryghia afgelast

Classic Bryghia afgelast

Het bestuur van All Car Promotions (ACP) deelt mee dat de 5de Classic Bryghia, een wedstrijd in het kader van het VAS Marathonkampioenschap, geannuleerd wordt. De wedstrijd was voorzien op 11 november 2017. De organisatie vreest een te klein aantal deelnemers en stopt dus de voorbereidingen wegens “te weinig belangstelling”, één maand voor de wedstrijd.

Aanvankelijk zouden de organisatoren een rit houden volgens “marathon” reglementering over ongeveer 400 km (zoals de Belgian Westhoek Classic en Ronde door Vlaanderen) waarbij een tracking systeem zou worden gebruikt om de wagens te volgen.

Het annuleren van deze rit betekent ook dat er geen Marathon kampioen zal zijn binnen het VAS regionale kampioenschap, aangezien er geen drie wedstrijden werden verreden.

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”