Home > Circuit > Zege in Bathurst voor Reynolds

Zege in Bathurst voor Reynolds

De AustraliĆ«r David Reynolds (Holden) won de belangrijke Bathurst 1000 op het circuit van Mount Panorama. Na een bewogen race, met meerdere safety car periodes (waaronder eentje voor … een kangoeroe op het circuit) kwam Reynolds met nog 20 rondes te gaan, als leider in de eindfase van de wedstrijd. Hij gaf die positie niet meer uit handen. Favoriet en houder van het rekordrondje in de qualificaties, Scott McLaughlin, viel uit met een defecte motor nadat op zijn Ford een cylinder was vastgelopen. Daarna leek Jamie Whincup de race naar zijn hand te kunnen zetten maar ook hij kreeg af te rekenen met een motorprobleem.

(foto: supercars/twitter)

You may also like
Circuit: Supercars en IGTC ontmoeten elkaar in Bathurst
In een notendop: Blancpain, Super GT en Supercars
In een notendop: Super GT en Supercars
In een notendop: Supercars en GT