Home > Circuit > Brendon Hartley-Scott Sharp-Ryan Dalziel winnen Petit Le Mans

Brendon Hartley-Scott Sharp-Ryan Dalziel winnen Petit Le Mans

De 20ste editie van Petit Le Mans is naar de Nissan Onroak DPi van Brendon Hartley-Scott Sharp-Ryan Dalziel gegaan. Op twintig minuten van het einde reed de later winnaar nog derde, maar een drive through en een stop & go voor de eerst twee op dat ogenblik, Pipo Derani en Filipe Albuquerque, maakte dat Brendon Hartley de zege in de schoot kreeg geworpen.

In GTLM was de zege voor de  BMW M6 GTLM n°25 van Bill Auberlen-Alexander Sims-Kuno Wittmer en de Audi R8 LMS van Land Motosport met De Philippi-Van der Linde-Mies won in GTD.
Marc Goossens haalde de finish niet, Laurens Vanthoor werd vijfde in GTLM.

De titels 2017 in het IMSA SportsCar Championship in Prototype, GTLM, GTD en PC zijn voor Jordan Taylor-Ricky Taylor (Wayne Taylor Racing), Jan Magnussen-Antonio Garcia (Corvette Racing), Christina Nielsen-Alessandro Balzan (Scuderia Corsa) en James French-Pat O’Ward (Performance Tech Motorsports).