Home > Circuit > Zoute Grand Prix opnieuw publiekstrekker

Zoute Grand Prix opnieuw publiekstrekker

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

In amper enkele jaren tijd is de Zoute Grand Prix® uitgegroeid tot één van de belangrijkste auto-evenementen in België. Van 5 tot 8 oktober zie je in de badplaats een verzameling van de meest zeldzame, de meest elegante en de duurste klassieke of moderne auto’s die in ons land te vinden zijn. Gedurende vier dagen maken deze fraaie bolides hun opwachting tijdens de verschillende evenementen die worden georganiseerd. De Zoute Grand Prix® is het belangrijkste luik van de organisatie. Hieraan mogen enkel klassieke wagens deelnemen voor de ballade of de regularity rally. Verder is er ook de Zoute Sale®, een publieke autoveiling die door het vermaarde huis Bonhams wordt georganiseerd, er is ook de Zoute GT Tour® voor moderne sportievelingen en tot slot wordt het Zoute Concours d’Elégance®

(Skoda Press/foto:zoutegrandprix)

Onze fotograaf Jens Mommens kiekte alvast enkele blinkende exclusieve wagens

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_gallery admin_label=”Zoute GP Jens Mommens preview” _builder_version=”3.0.72″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”on” gallery_ids=”9274,9275,9276,9277,9278,9279,9280,9281″ fullwidth=”off” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#dd0000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
10 jaar Zoute Grand Prix: een topeditie
Door de lens: Zoute Grand Prix … rallygewijs
De Zoute Grand Prix: Nabeschouwing met foto’s
Alfa Romeo wint “Best of Show” op de Zoute Grand Prix