Home > Circuit > De autosport dit weekend

De autosport dit weekend

In Japan gaat het F1-seizoen verder waarbij we graag een herhaling zouden zien van het Benelux-feestje van een week geleden in Maleisië. In Jerez zijn de F2 en GP3 dan weer aan hun voorlaatste weekend toe.

In Catalonië is er ook WK-actie met de Spaanse of moeten we zeggen Catalaanse WRC-proef, waar Neuville in de running voor de wereldtitel wil blijven.

In Road Atlanta is er Petit Le Mans, de finale van de IMSA uithouding, en in Zhejiang racet de TCR International. Belangrijk voor ons is ook de finale van de NEC Formula Renault in Hockenheim, waar Gilles Magnus zal trachten kampioen te worden.

De Australiers zullen massaal kijken naar de beroemde 1000 km van Bathurst op het legendarische circuit aldaar.

In eigen land is er de 12 Uur van Spa Creventic en op de Nürburgring is er VLN, terwijl de Super GT in Thailand aan de slag is. Last but not least is er dé race van het jaar, met name de klassieker voor de Australische V8: Bathurst.

Regionaal worden de eindplaatsen beslist in het VAS regionale rallykampioenschap en vervolgt het Regularity en rallykampioenschap met de Hemicuda wedstrijd in Koekelare.