Home > Industrie > Van Eyken Motors invoerder Donkervoort

Van Eyken Motors invoerder Donkervoort

Donkervoort timmert verder aan de weg binnen Europa; het service- en verkoopnetwerk breidt zich ditmaal uit in België dankzij een nieuw samenwerkingsverband. Van Eyken Motors bvba, centraal gelegen nabij de stad Brussel, zal vanaf heden als officieel Donkervoort Dealer & Servicepunt worden aangesteld. Donkervoort hoopt hiermee de Belgische markt, waarin het merk al sinds de oprichting van het merk actief is, verder uit te kunnen breiden en bestaande Donkervoort klanten in het land nog beter te kunnen voorzien in service en ondersteuning.

Van Eyken Motors

Van Eyken Motors is gelegen in Herent, nabij Leuven. Het bedrijf wordt gerund door Kenny van Eyken en heeft in de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als specialist van exclusieve (sport)wagens. Kenny is daarnaast ook actief in de autosport, waarbij hij niet zonder succes racet met – lichtgewicht – sportwagens. Het was de passie voor autosport die Donkervoort en Van Eyken Motors met elkaar in contact bracht.

Van Eyken Motors zal als Donkervoort Dealer en Servicepunt voorzien in het onderhoud en service van Donkervoorts en verzorgt daarnaast een eerste introductie voor geïnteresseerden in de aanschaf van een (nieuwe of gebruikte) Donkervoort. Vanaf zomer 2018 staat er bovendien een fonkelnieuwe Donkervoort D8 GTO RS in de showroom ten behoeve van een eerste kennismaking en/of proefritten. Vanzelfsprekend worden al deze activiteiten in nauwe samenwerking met en met ondersteuning door Donkervoort Automobielen uitgevoerd.

(persbericht)