Home > Electric > Status quo bij Mahindra, Bruni test Venturi

Status quo bij Mahindra, Bruni test Venturi

Mahindra Racing zal in zijn vierde seizoen in de Formula E een gooi doen naar de titel met het rijderspaar Nick Heidfeld en Felix Rosenqvist. In het seizoen 2016-2017 scoorde Mahindra met één zege en negen podia zijn beste seizoen tot dusver.

Eerder werd al bekendgemaakt dat WEC kampioen Neel Jani bij Dragon de teamgenoot zal worden van onze landgenoot Jérôme D’Ambrosio.

En vorige week verspreidde E-Racing365 nog het bericht dat Porsche rijder Gianmaria Bruni een testdag reed op het Italiaanse circuit van Franciacorta met de Formula E wagen van het Venturi team. Bruni werd vergezeld van Brendon Hartley, Maro Engel en James Rossiter. Bruni en Hartley zouden er op uitnodiging van Porsche zijn geweest die volgend seizoen officieel aan de slag gaan in het electrische kampioenschap.

(foto:fiaformulae)

You may also like
In een notendop: HR-nieuws uit de autosport
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten