Home > #Hoofdnieuws > Ongelooflijk! Rossi rijdt in MotoGP Aragon

Ongelooflijk! Rossi rijdt in MotoGP Aragon

We hielden het niet voor mogelijk maar Valentino Rossi zal dan toch race in de MotoGP van Aragon! Op maandag en dinsdag reed hij al testsesies op het circuit van Misano. “Uiteraard had ik pijn na afloop van de sessie maar ik wil dokter Lucidi en zijn team bedanken. Zij toonden mij de beste manier om met zo weinig mogelijk pijn in mijn been te rijden“, vertelde Rossi op de site van de MotoGP.

Van der Mark op reservebank

Vervolgens vertrok “The Doctor” naar Aragon, waar hij door die andere dokter dus werd goed bevonden voor de dienst.

Dat betekent dat Rossi zal rijden op zijn vertrouwde Yamaha YZF-R1M in Aragon en dat de Nederlandse Superbike rijder Van der Mark op de reservebank zal blijven,ingeval Rossi alsnog moeilijkheden zou ondervinden.

 

(foto: motogp.com)

 

 

You may also like
MotoGP Valencia: eindelijk Mir in een race voor de boeken
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR
In een notendop: MotoGP, Trois-Rivières…