Home > F1 > Stoffel Vandoorne: “Singapore is speciaal”

Stoffel Vandoorne: “Singapore is speciaal”

Het weekend zal overheerst worden door vragen naar de motorensituatie bij McLaren, waar officieel nog steeds geen verklaring werd gegeven noch door Honda, noch door McLaren. Maar ondertussen schreef Stoffel Vandoorne zijn mening neer over de race in Singapore op de thuispagina van het team.

“Ik heb nooit geracet in Singapore, maar de laatste jaren heb ik een paar keer het hele weekend meegedraaid met het team daar. We leefden op Europese tijd en dat betekende naar bed gaan om 6u ’s morgens, wat ietwat surrealistisch is, maar het is één van de dingen die deze Grand Prix zo speciaal maken. Singapore is een ongelooflijk toffe stad en ik kijk er al naar uit om dit jaar de stad wat meer te verkennen.”

“Van alle Grand Prix die ik nog niet heb gereden keek ik dit jaar toch het meeste uit naar de wedstrijd in Singapore. Het is een complete andere beleving dan de overige races en ik denk dat de hele sfeer redelijk apart zal zijn: racen onder stadionlichten en schijnwerpers in het midden van een stad! De wedstrijden die hier al verreden werden horen tot de langste die er op de kalender waren en dat kan toch wat van je energie opslorpen, vooral om dat de temperaturen er hoog zijn en de lucht vochtig is. Maar ik denk dat ik goed ben voorbereid.”

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?