Home > Circuit > Van der Mark vervangt Rossi

Van der Mark vervangt Rossi

Michael van der Mark, rijder van het officiële Yamaha Superbike Team, zal het zitje innemen op de YZR-M1 van Valentino Rossi in de komende MotoGP van Aragon op 24 september. De 25-jarige Nederlander was in 2007 de ontdekking van het jaar als “rookie”, klom snel op via de 125cc klasses en koos daarna voor een traject over de Superstock en Supersport klasses. Hij werd eerst Europees, daarna wereldkampioen Supersport (2014). Sedert 2015 is van der Mark aan de slag in de Superbikes.
Rossi wordt verwacht opnieuw plaats te nemen op de motor voor de GP van Japan, op Twin Ring Motegi, van 13 tot 15 oktober.

(foto: vandermark.nl)

You may also like
MotoGP Valencia: eindelijk Mir in een race voor de boeken
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR
In een notendop: MotoGP, Trois-Rivières…