Home > Circuit > Marquez op een diefje…

Marquez op een diefje…

De Spanjaard Marc Marquez heeft voor Honda de Grand Prix van San Marino, gehouden op de Italiaanse omloop van Misano aan de Adriatische kust, gewonnen. Hij ging in de laatste ronde nog Ducatirijder Danilo Petrucci voorbij. Andrea Dovizioso werd voor Ducati derde. De leiding in het kampioenschap wordt nu gedeeld door Marquez en Dovizioso. De leider van het eerste uur, Jorge Lorenzo, ging van de baan. Opmerkelijk beeld was ook de Fransman Zarco, die zijn Yamaha, zonder benzine gevallen vlak voor de streep, eigenhandig voorbij de finish duwde en zo nog een laatste puntje kon meepikken.

(foto: motogp)

MotoGP tussenstand:
1.Dovizioso en Marquez 199 punten; 3.Vinales 183; 4.Rossi 157; 5.Pedrosa 150; 6.Zarco 110; 7.Petrucci 95; 8.Crutchlow 92; 9.Lorenzo 90; 10.Folger 84…

You may also like
MotoGP Valencia: eindelijk Mir in een race voor de boeken
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR
In een notendop: MotoGP, Trois-Rivières…