Home > Circuit > Matsushita met eerste pole

Matsushita met eerste pole

In de F2 haalde Japanner Matsushita (ART) op Monza zijn allereerste pole in de serie. Hij ging voor aan Nyck De Vries (Racing Engineering) en Louis Delétraz (Rapax). Kampioensschapsleider Charles Leclerc (Prema) start pas als 7de nadat zijn sessie gehinderd werd met een rode vlag nadat Jeffri over de baan spinde en de wagen liet afslaan.

Verder werd bekend dat Leclerc, rijder van de Ferrari Academy, het stuur zal nemen van de Sauber in 4 vrije trainingen. Hij wordt bij de Zwitsers gedropt door het Italiaanse moederhuis, zonder twijfel als voorbereiding op een volledig seizoen in 2018.

(foto: fiaformula2)

You may also like
FIA F2: Geleal overweegt te stoppen na straf
In een notendop: FIA F2 en FIA F3
In een notendop: FIA F2 en FIA F3
in een notendop: F2 en F3 (Red Bull Ring)