Home > Circuit > In een notendop: GP Italie, F1, F2

In een notendop: GP Italie, F1, F2

  • Stoffel Vandoorne kon tweemaal zijn teamgenoot Fernand Alonso voorblijven in de vrije trainingen. Vanochtend, in een deels verregende training stond Stoffel 9de en Alonso 15de, deze namiddag plaatsten ze zich respectievelijk 7de en 8ste. De toptijden waren voor Mercedes met vanochtend Hamilton en deze namiddag Bottas aan de kop van de tabellen.
    Voor McLaren werden het rustige sessies waarbij het programma kon worden afgewerkt. Voor de race raapt Alonso wel een immens aantal strafplaatsen aangezien hij de complete powerunit van de wagen liet vervangen.
  • Artem Markelov was de snelste in de vrije trainingen van de FIA Formula 2 op het Autodromo Nazionale Monza. Hij ging Russian Time teamgenoot Luca Ghiotto vooraf en puntenleider Charles Leclerc (Prema). Vanavond rijden de F2 deelnemers nog een kwalificatiesessie.
  • In Monza gaat straks ook nog de GP3 aan de slag in hun vrije trainingen

(foto: fiaformula2.com)

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?