Home > Circuit > In een notendop: film over Le Mans en McLaren naar DPi…

In een notendop: film over Le Mans en McLaren naar DPi…

  • De regisseur Jackie Chan, de man achter het gelijknamige succesvolle Chinese LMP2-team, dat recent een schitterende 2de en 3de plaats in Le Mans behaalde en de categorie LMP2 won, werkt aan een film over Le Mans. Het verhaal zou de geschiedenis van de legende van Le Mans moeten tot leven brengen.
  • Het merk McLaren toont interesse in de Daytona Prototype international (DPi) formule. Naast Mazda (Joest), Acura (Penske), Cadillac en Nissan, is het de volgende constructeur die de weg van DPi wil uitgaan. Indien de ACO/FOIA de DPi zouden adopteren in het WEC, bestaat weer de mogelijkheid om in één seizoen Daytona, Sebring, Petit Le Mans en Le Mans te rijden.
  • In Mexico, waar het WEC het met een startgrid van 26 wagens moet stellen, volgt dit weekend mogelijk een aankondiging van wat gaat gebeuren met het WK.